• -60%
Tørklæde i kraftig hør

Tørklæde i kraftig hør

359,00 kr.
143,60 kr. Nedsat 60%

Maskinvask, må gerne tørre tumbles

Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Sand
  • Mørkebrun
  • 7(11) lyse grå
  • Vinrød brunlig
  • One size
Antal
  Udsolgt

Tørklæde i kraftig hørstof fra Textillita.

Rigtigt dejlig, lun tørklæde til lidt køligere sæson, størrelse 80x200 cm. Tørklædet er perfekt til dig, som ikke kan tåle / lide ulden, men vil rigtigt gerne have et varmt tørklæde i naturlig stof. Hør har et fantastisk egenskab - det køler af når det er varmt og varmer når det er koldt. 

Det er et produkt, som kunder med vegansk livsstil vil sætte stort pris på. 

Produktoplysninger

0 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Hørtørklæde i kraftig hør beige Tørklæde i kraftig hør Pink lammeulds tørklæde Asymmetrisk tørklæde i uld miks Hør tørklæde til vinter grå farver Vinterlig hørhalstørklæde
Availability
Pris
359,00 kr. -60% 143,60 kr.
359,00 kr.
359,00 kr.
Beskrivelse

Maskinvask, må gerne tørre tumbles

Ingen funktioner at sammenligne