Scandinavian People Fashion Store en online butik, som udspringer af den fysiske forretning Textillita

Vores virksomhed ligger på en af de smukkeste øer i verden – nemlig Bornholm. Vi vil altid byde dig hjertelig velkommen i butikken, når du besøger øen.

I vores butik får du de skønneste tøj modeller, som er lavet af et bredt udvalg af dejlige naturmaterialer så som uld, silke, hør, bambus, hamp eller blandinger af disse. Du vil også få en rigtig høj service og ekspertise hos os.

Du vil aldrig blive overladt til dig selv, når du skal beslutte hvilken størrelse du skal bruge.

Det fungerer således: når du køber tøj eller andet, lægger du det ønskede artikel / -er i kurven og systemet sender os en reservation på det. Når vi kan se, at du har valg tøj, så ved vi, at der vil altid komme tvivl i om nu tøjet passer mig. Derfor:

  • Vi sender dig en sms og spørger efter de mål vi har brug for til tøjet. Vi få dit mål.
  • Vi måler tøjet og vurderer om det vil passe dig, eller om du skal bruge en anden størrelse.
  • Med at ikke sende tøj i de forkerte størrelser, forhindrer vi i det mindste dit besvær med returpakker og krediteringer.
  • Har vi alt hvad du har købt på lager, får du en bekræftet faktura til betaling, hvis du vælger netbanks overførsel.
  • Vælger du at betale for dit køb med dit dankort eller kreditkort, trækker vi beløb den dag vi sender dine varer til dig.
  • Vi anbefaler helst vælge en kortbetaling, dels fordi vi kan trække mindre beløb, hvis du synes, at du vil alligevel droppe noget af det du har lagt i dit kurv eller slet ikke trække noget som helst, hvis du har fortrudt det efter du har betalt for varen. Med kortbetaling ske krediteringen mere effektiv end, hvis du valgt at betale via netbank, og også fordi vi sender varer med det samme på nære nogle undtagelser så som hørgarn eller bestillingsvarer.

Vores erfaring gør, at vi ved hvilket tøj der klæder de forskellige figurer, så vi vil også spørge om hvor høj du er, og hvordan du er bygget.  På den måde vil vi også kunne fortælle dig om den model du har valgt, også vil klæde dig.

Du kan også aftale afbetalingsordning og stadig betale med kort, blot aftale hvornår vi skal trække penge fra dit kort og i hvilke retter. Din afbetallingsordning er rentefrit og gebyrfrit.

Så velkommen - vi er ikke længere væk end et klik.