Børnetøj

Velkommen til vores kategori for børnetøj og babytøj til alle aldre, hvor vi præsenterer et lille, men must-have udvalg af praktisk børnetøj fra 0 op til 8 år og tilbehør i forskellige uld sammensætninger såsom kashmir - merino uld blandinger, 100% merinould og 100% uld. 

Forkæl dit barn i de kolde perioder med lunt og blødt uldtøj, da uld er et af de naturlige materialer, der har temperaturregulerende egenskaber og dermed sikrer dit barns velvære i det kolde skandinaviske vejr

Babytøj-i-uld

Udvalg af uld tilbehøret til børn

I vores udvalg af uld tilbehør til børn finder du altid lækre elefant huer og halsedisser i uld i de sødeste modeller og farver. Selvom mange børn kan have en umiddelbar reaktion på at få uld direkte på kroppen, er disse børnehuer godkendt af børnene selv fra første prøve. Mange forældre vender tilbage og køber disse skønne elefanthuer igen, når barnet er vokset ud af den.

En af vores mest populære uld tilbehør er forskellige varianter af tynde uldsokker og børne strømpebukser i 75% uld eller uldne ragsokker i 100% uld til børn fra størrelse 19 op til 34. Et andet hit er lukkede uldsutsko til børn fra størrelse 22 op til størrelse 32. Ud over det kan du købe uldvanter til børn enten i enkelt - eller dobbelt uldlag.

Som sidste tilbehør kan du købe praktiske uldplaider til nyfødte i halv uld, som kan vaskes i vaskemaskinen.

Udvalg af uldtøj til børn

Vores kollektion er ikke så stor, men den består altid af uldcardigansuldsparkedragter og uldbukser til børn og babyer fra vores eget produktion, Textillita, samt lækre uld børnetøj fra Blusbar Kids. Dette inkluderer t-shirts og cardigans til børn i merinould samt kjoler og nederdele til børn i merinould.

Materialer, vi arbejder med

Vi vælger altid bæredygtige garn sammensætninger til produktion af vores børnetøj. Det er vigtigt, at barnet får en behagelig oplevelse med uld, der ikke kradser. Det er afgørende at introducere uld tidligt i barnets liv, så der er større sandsynlighed for, at han eller hun fortsætter med at bære de gode og bæredygtige materialer resten af livet. Som regel producerer vi børnetøj enten i blød 100% merinould eller lambsuld-cashmere blandinger.

Pas på dit barns velvære i de kolde perioder

Det er vigtigt at holde barnets krop, hovedet og især fødderne dækket med uld i de kolde perioder for at forebygge forkølelse, snot og ørebetændelse samt sikre kroppens velvære.

Grunden til dette er, at uld ikke kun er et materiale, der regulerer kropstemperaturen, men det er også fugtabsorberende. Dette betyder, at fugtighed ikke lander direkte på barnets hud, men i selve produktet og fordeler sig på en måde, der forhindrer tøj og krop i at føles ubehageligt vådt, da ulden ikke afkøler så hurtigt som andre tekstiler. Alle kender til situationer, hvor et barn har svedt, taget tøjet af, og pludselig bliver forkølet, fordi al fugtigheden ligger på kroppen. Naturligvis er der ingen garanti for, at man ikke bliver forkølet, når man bærer uldne produkter, men det er tydeligt, at kroppen bedre kan håndtere temperaturforskelle. Børnene er altid i bevægelse og bliver hurtigt varme og sveder, så ulden hjælper med at regulere kroppen bedre og håndtere dannet fugtighed mere effektivt, i stedet for at blive våd og kold.