Silkebukser

Hos People Fashion har vi nøje udvalgt lækre, flotte og komfortable silkebukser, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Her på siden finder du silkebukser i stærke silkeblandinger og flotte designs, der flatterer forskellige kropstyper. Uanset om du er på udkig efter silkebukser til hverdag eller til fest, så kan du her på siden med garanti finde et design og en farve bukser, som falder i din smag.

Silkebukser der flatterer din kropstype

I vores sortiment sørger vi altid for at have noget for enhver. Derfor finder du både brede silkebukser med flagrende effekt, der smyger sig flot om din krop, såvel som rummelige bananformede bukser eller ballonbukser. Nogle af de brede modeller har en nederdelseffekt, så du kan skabe ekstra elegance, men stadig have komforten af at have bukser på. 

Mange af vores bukser har behagelig elastik i taljen, så du får mest mulig komfort. Bukserne er nemme at style op og ned alt efter, om du skal til fest eller på arbejde. Brug for eksempel accessories eller en fin top til at gøre dine bukser festklar eller brug dem på køligere dage med en lækker sweater og støvler. 

 

Silkeblandinger der skaber stærke bukser

Silkebukserne i vores sortiment er lavet af silkeblandinger, der består af silke og bomuld, eller silke og bambus. Når man blander silke med andre materialer som bomuld eller bambus, får man et mere slidstærkt materiale, som er åndbart og komfortabelt. Silke kan føles meget delikat, men som blanding bliver det meget holdbart. Med det sagt finder du også bukser i 100% silke i vores udvalg, som føles utroligt lækre mod huden. 

 

Find den perfekte størrelse til dig

Hos People Fashion går vi højt op i at forhandle tøj til alle kropstyper. Derfor finder du størrelser fra XS - 4XL i vores sortiment, hvilket også gælder vores silkebukser. Er du i tvivl om, hvilken størrelse bukser du skal bestille hjem, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte silkebukser, der opfylder alle dine krav og ønsker.