Sokker-strømper & Bentøj

Den sidste prik over i’et om vinteren er et par uldsokker, der kan lune godt om fødderne. Derfor har vi en hel række forskellige produkter såsom uldne strømper til følsomme fødder, slidstærke uldsokker, som kan bruges som sutsko, langskaftede sokker og tynde uldstrømper samt strømpebukser og uldsutsko. Vores favoritbrands er Textillita, Woolhouse, Blusbar & ByBasic, MP Danmark og Festival Danmark.

Uldens mange gode egenskaber

Der er flere gode grunde til, at uld har været et populært materiale til at lave tøj af siden tidernes morgen:

 

  • Uld kan absorbere op til 30% af sin egen vægt i vand, uden at det føles vådt. Det er altså eminent til at absorbere fugt og fungerer derfor især godt til at lave sokker med.
  • Uld er samtidig vandafvisende.
  • Uld er et isolerende materiale, der holder dig varm.
  • Uldfibre har en lanolin overflade, som hæmmer bakterievækst.
  • Uldprodukter skal ikke vaskes særligt ofte, hvilket er godt for klimaet.
  • Uld holder fugt væk fra huden, og er derfor et passende materiale, hvis man har tendens til at få svamp
  • Lider man af diabetes, er det også en god idé at bruge uldsokker, da varme fødder bidrager til et bedre kredsløb i fødderne

 

Uldprodukter er derfor til dig, som ønsker et funktionelt og naturligt materiale, der holder dig varm gennem vinteren. 

 

Lune uldsokker, strømper og hjemmesko til hele familien

Hos People Fashion finder du lækre produkter i uld til både mænd, kvinder samt større børn i flere forskellige designs og størrelser. Du finder blandt andet lange uldsokker i nordisk mønster, tynde uldne strømper fra størrelse 34 til størrelse 46 samt søde uldsokker med får på. Ligegyldigt om I har brug for tykke sokker til at gå rundt i derhjemme eller en tynd, men varmende sok til at have i vinterstøvlen, så kan du finde det hos os. 

 

FAQ

 

Hvor lang tid holder et par uldsokker?

Et par uldsokker, der bruges ofte, har normalt en holdbarhed på 1,5 - 2 år. Bruger du ikke dine uldsokker så tit, eller bruger du dem udelukkende derhjemme og altså ikke i skoene, kan de ofte holde i længere tid. 

 

Hvilke uldsokker er mest slidstærke?

Generelt er uld i sig selv ikke et særligt slidstærkt materiale. Derfor blandes det ofte med andre garntyper eller materialer. Mange af vores uldsokker hos People Fashion er blandet med polyamid og elastan, som gør produktet mere slidstærkt og elastisk. Dette skaber en sok, der holder længere, og som føles mere behagelig på foden. 

 

Hvordan passer jeg bedst på mine uldsokker?

Generelt skal du helst vaske dine uldprodukter på under 15 minutter, sørge for at både vaske- og skyllevandet er den samme konstante temperatur, vaske på en lav temperatur 30-40 grader og bruge vaskemiddel til uld for at passe ekstra godt det uldne tøj. Læs mere om hvordan du bedst vasker dine uldprodukter i vores vaskevejledning her