Uldtørklæder

Tørklæder er et vigtigt accessory, der kan give dit outfit lige præcis det pift, du leder efter. Et uldtørklæde i høj kvalitet kan gøre underværker i forhold til at style et outfit og kan få dit gamle tøj til at se helt nyt ud. Uldtørklæder i forskellige tykkelser, størrelser og former kan bruges hele året rundt både på varme sommeraftener og i de kølige vintermåneder. Hos People Fashion finder du fantastiske brands såsom Mathlau, Blusbar, NoaNoa, UnMade Copenhagen, Grazias, TwoDanes og Textilita. Rigtig god fornøjelse med at finde dit næste tørklæde i vores lækre udvalg. 

Find det uldtørklæde, der passer bedst til dine behov

I vores sortiment finder du både uldtørklæder i 100% uld, kogt uld, valket uld og merinould. De forskellige uldtørklæder har særlige egenskaber, du kan læse mere om her. 

 

Uldtørklæder i 100% uld

Et halstørklæde i 100% uld er eminent til at hjælpe dig med at holde på varmen, da uld har isolerende egenskaber. Derudover er uld fugtabsorberende og vandafvisende og er altså et meget passende materiale til de kolde, våde måneder. 

 

Uldtørklæder i kogt uld

Vores tørklæder i kogt uld er lavet af 100% uld og ikke blandet med kunststof, som meget andet kogt uld ofte er. Tørklæder i kogt uld er kendt for at være lette tørklæder, der nemt kan styles og formes i en luftig form om halsen. Selvom tørklæder i kogt uld er tynde og lette, er de stadig super varme. Et tørklæde i kogt uld er bestemt til dig, der ønsker et tørklæde, der ikke tynger, men som samtidig har gode isolerende og varmende egenskaber. 

 

Tørklæder i valket uld

Når et materiale bliver valket, bliver fibrene slynget sammen, hvilket betyder, at stoffet bliver mindre, tættere og tykkere. Man ender derfor med et filtet og mere hærdet produkt. Et tørklæde i valket uld vil derfor føles tykkere og tungere og egner sig godt til de koldere temperaturer, da det er mere vindtæt end andre typer uldtørklæder. 

 

Tørklæder i merino uld

Merinould kommer fra merinofåret, og har de samme egenskaber som normal uld, men er kendt for at være tyndere og blødere. Garn af merinould er som regel fint og tyndt garn, der strikkes på maskiner, der bruger store mængder af merinould. Af denne grund er merinotørklæder glattere og finere, men også tungere end tørklæder af lammeuld. Merinould har en glat overflade, der giver ulden en silkeagtig fornemmelse mod huden. 

 

Fuldend vinterlooket med en lækker hue i uld

Det er naturligvis ikke kun halsen og skuldrene, der skal holdes varm gennem vinteren. Det er også vigtigt ikke at fryse om ørerne. Derfor finder du en lang række smukke og funktionelle huer hos People Fashion. I vores sortiment finder du både varme og behagelige huer af merinould, uldhuer i rettet strik og patentstrik og bøllehatte af merinould. 

 

Designs og størrelser til enhver smag

I vores sortiment finder du en lang række forskellige uldtørklæder i de smukkeste designs. Ligegyldigt om du er til blomstrede tørklæder, ternede mønstre, elegante ensfarvede tørklæder, eller hvis du elsker vintage designs, så har vi noget til dig hos People Fashion. 

 

Vores tørklæder sælges også i flere forskellige størrelser såsom 100x180cm, 100x200 cm, 125x125cm eller 70x180. Vi forhandler huer i størrelserne 50-52, 52-54, 56-58, 59-61 og 62-63. Nogle af vores huer er one-size. En lille one size hue er 52-56, en normal one size er 54-59 og en stor one size er 59-63. 

 

Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre og behagelige uldtørklæder allerede i dag og find lige præcis det tørklæde, som du bliver glad for.