Saunahuer

En saunahue er en traditionel nordisk spa-praksis og er en perfekt måde at passe på dit helbred, når du går i sauna eller vinterbader. Hos People Fashion sælger vi søde og pæne saunahuer i ØKO-TEX-materialer af høj kvalitet med fokus på fint design og god funktionalitet. Her på siden finder du saunahuer til både kvinder og mænd i forskellige størrelser. Find lige præcis den saunahue, som skal gøre din saunaoplevelse og vinterbadning perfekt hos People Fashion.

Hvilke fordele er der ved at bruge en saunahue?

Det er vigtigt at beskytte dit hoved, når du udsætter din krop for svingende temperaturer i en sauna eller med vinterbadning. Dette er fordi dit hoved, i modsætning til resten af kroppen, ikke kan regulere varmen, og derfor er en saunahue en god beskyttelse og hjælp til dit hoved. 

Fordele ved brug af saunahue i saunaer

Når du går i sauna, kan temperaturen komme op omkring 80 grader, hvilket kan skabe ubehag. Du kan undgå dette temperatur-chok for din krop ved at bruge en saunahue, som hjælper med at fordele varmen på stoffet. En saunahue hjælper med, at din krop langsomt kan tilvænne sig temperaturskiftet. 

Fordele ved brug af saunahue til vinterbadning

Princippet bag saunahuen er det samme, når det gælder vinterbadning. I det kolde vand kan kroppen bedre regulere temperatur og håndtere det stigende blodtryk, hvorimod hovedet har brug for hjælp. En saunahue hjælper dig til at regulere temperaturen i dit hoved bedre og på sundere vis, så du undgår chok. Hvis du er nybegynder til at vinterbade, anbefaler vi at holde hovedet oven vande til at starte med, indtil din krop vænner sig til det kolde gys.

 

Saunahuer til alle hoveder

Hos People Fashion forhandler vi saunahuer til både mænd og kvinder i forskellige størrelser. Vi sælger blandt andet saunahuer i størrelserne S/M og L/XL, så du kan finde en, der passer perfekt til dig. Du skal være opmærksom på, at din saunahue kan krympe lidt i vask, så det er vigtigt, at vælge den rette størrelse til at starte med. Har du brug for hjælp til at finde din størrelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan nemt guide dig i den rigtige retning. 

 

Få den optimale oplevelse i vandet eller saunaen

Med en saunahue fra People Fashion vil du med garanti få en helt fantastisk oplevelse i saunaen eller til vinterbadningen. Pas godt på dig selv og dit helbred under din dejlige hobby med en saunahue i holdbare kvalitetsmaterialer.