Sommerbukser

Når sommeren står for døren, er det guld værd at have et par smukke og behagelige sommerbukser i garderoben, som kan styles på mange forskellige måder. Hos People Fashion finder du åndbare og stilfulde sommerbukser, der har en let og luftig pasform, og som med garanti bliver en klassiker i din sommergarderobe. Find dine nye sommerbukser her på siden.

Sommerbukser af bløde og åndbare materialer

Sommerbukserne, du finder i vores sortiment, er alle lavet af behagelige og åndbare materialer, som giver din hud de bedste forudsætninger for at ånde og giver dig en behagelig kropstemperatur i de varme måneder. Du finder blandt andet bukser lavet af bomuld, silke og hør, som er naturlige materialer, der passer godt på din krop, og som føles bløde mod huden. 

 

Flatterende sommerbukser til enhver kropstype

Sommerbukser til kvinder skal ikke kun være behagelige, men også passe til din kropstype. I vores sortiment finder du derfor både bananformede bukser, stumpebukser, lange ligebenede bukser og posede bukser. Med en bred vifte af størrelser og designs i vores udvalg, kan du med garanti finde et par sommerbukser, der vil komplimentere din silhuet. 

 

Hvordan kan jeg style mine sommerbukser til forskellige lejligheder?

Uanset om du skal bruge dine sommerbukser til en afslappet dag sammen med familien eller til en havefest, så kan du nemt style dine bukser op og ned. Ifør dig en enkel T-shirt og sneakers til en dag i afslapningens tegn, eller pift dit outfit op med et par høje hæle, en smuk top og et par statement-øreringe, når du skal til fest. 

 

Hvilken slags sommerbukser passer bedst til min kropstype?

Der findes nogle generelle tips til valg af sommerbukser i forhold til din kropstype. Der findes fire forskellige kropstyper, som vi har stor erfaring med at sælge bukser til: timeglas-, æble-, pæreformet samt rektangulær. 

 

  • Timeglasfiguren kan være næsten alle slags bukser, så her er det kun smagen, der sætter grænser. 
  • Pæreformet har som regel mere fylde ved lår og balder, og derfor er alle bukser med en moderat benvidde eller stumpebukser rigtig gode til denne kropstype. 
  • Æbleformede har ofte mere fylde i overkroppen og tager sig bedst ud i smalle og klassiske bukser med en løs overdel, så der kommer fokus på de slanke, flotte ben. 
  • Rektangulærformede kan have brug for hjælp til at fremhæve silhuetter, og derfor er bukser med benvidde, såsom haremsbukser i smarte og sjove mønstre, perfekt til denne kropstype. Klassiske bukser er også ganske nydelige til denne kropstype. 

 

Engang imellem falder folk imellem eller lidt uden for disse kategorier, hvilket kan betyde, at leggings eller kjoler er et mere flatterende valg. Det kan selvfølgelig også være en smagssag, hvilken slags bukser, man gerne vil have på.

 

Flatterende bukser til alle længder 

Alle kvinder har en fysisk talje, hvilket varierer fra kvinde til kvinde. Har man en rektangulær form, kan det være sværere at finde taljen, men alle har et punkt, der betragtes som taljepunktet, og der bør din buksetalje starte fra. Hos People Fashion finder du både bukser til folk med lange ben (op til 110 cm ydre mål) og kortere ben (80 cm ydre mål). Vi sælger ikke elastiske bukser, men bukser skabt med en god og lækker facon, der følger og former kroppen på den helt rigtige måde. 

 

Disse er dog kun generelle råd, og det vigtigste er altid, at du føler dig komfortabel og glad, når du har dine sommerbukser på. 

 

Bukser til alle årets sæsoner

Gå på opdagelse i vores fulde sortiment af smukke bukser til kvinder og find både isolerende og varme uldbukser, lækre og åndbare hørbukser, funktionelle og behagelige leggings og meget mere. Hos People Fashion finder du med garanti et par bukser, som bliver en fast del af din garderobe i lang tid fremover.