Strømpegarn 80% uld

Strømpegarn 7/2 med 80% uld 

Kære kunder noget af garner er tilbage på lager. Vi opdaterer løbende hvad for nogen farver er tilgængelige for hurtigt leverance. Man kan shoppe alle farver og vi vender tilbage hvis noget er udsolgt og leverer senere.  

Strømpegarn af uld er et populært garn at bruge, da uld har isolerende egenskaber, der er med til at sørge for at holde dine fødder varme. Her på siden finder du strømpegarn, der består af 80% uld og 20% polyamid. Polyamid er med til at gøre garnet mere slidstærkt, så du kan få glæde af dine hjemmestrikkede sokker i lang tid fremover. Hos People Fashion finder du strømpegarn af uld til favorable priser i en lang række smukke og naturlige farver.

Slidstærkt strømpegarn

Sokker er noget af det tøj, som vi slider op hurtigst. Når du bruger tid og penge på at strikke dine egne strømper, så skal det naturligvis også være lavet af strømpegarn, der holder. Derfor forhandler vi hos People Fashion sokkegarn, som består af 20% polyamid. I daglig tale kaldes polyamid for nylon, hvilket er et syntetisk materiale, som har uldens gode egenskaber. 

 

Polyamiden bliver smeltet ned og trukket ud i lange tråde, som spindes sammen med andre typer garn, såsom uld. Polyamid gør garnet robust over for vask og dagligdagens slid. Polyamid sørger også for, at garnet er lettere, så du ikke ender med en alt for bombastisk og tung strømpe. 

Strømpegarn til budgetvenlige priser

Hos People Fashion går vi højt op i at levere strømpegarn i høj kvalitet til budgetvenlige priser. Vi mener, at alle skal kunne have råd til at strikke lækre sokker, så derfor kan du med garanti gøre en god handel hos os. 

 

Det er en fordel, at du er opmærksom på, hvor mange nøgler garn, du skal bruge til dit projekt, for at vi kan sikre dig den samme indfarvning på alle dine nøgler garn. Når vi bestiller nye partier hjem, kan farven variere en smule fra sidste parti af samme farve. For at opnå et ensartet resultat anbefaler vi derfor, at du bestiller alle de nøgler, du har brug for fra starten af. 

Sokkegarn med god samvittighed

Strømpegarn er noget af det materiale, der er tættest på vores hud. Derfor skal det også være godt mod huden. Vores strømpegarn er produceret i Europa og er indfarvet i overensstemmelse med Øko Tex’ retningslinjer. Det betyder, at du trygt kan bruge garnet til strømper, der er direkte mod din hud. 

Find lige præcis det slidstærke og smukke strømpegarn, som du går og leder efter i vores sortiment allerede i dag.