Hørbukser

Her på siden finder du moderigtige og flatterende hørbukser i flere forskellige designs. Hørbukser er behagelige og slidstærke bukser, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Hos People Fashion forhandler vi smukke hørbukser, der passer til både hverdag og fest, alt efter hvilke overdele eller accessories, du styler dem med. Gå på opdagelse og find dine nye hørbukser i vores sortiment.

Damehørbukser til enhver stil og kropstype

I vores sortiment finder du åndbare og flatterende hørbukser, der passer til enhver smag og kropstype. Vores hørbukser er designet med et flatterende, loose fit, som passer til langt de fleste. 

 

Du finder for eksempel lange bananformede bukser i hør fra Grizas, som har en behagelig elastisk talje og praktiske skjulte sidelommer. Står sommeren for døren, kan du også med fordel investere i et par fine, posede og luftige stumpebukser i hør, som vi forhandler i forskellige farver. 

Fordele ved at købe bukser i hør

Hør har mange gode fordele, som selvfølgelig også gør sig gældende i damehørbukser. 

 

  • Hør er et stærkt fiber, som skaber holdbare tekstiler.

  • Det er allergivenligt og egner sig godt til dig med sart hud.

  • Hør har en høj åndbarhed, som gør det til et godt materiale til sommertøj.

  • Den flotte og naturlige struktur i hør, gør hørprodukter elegante og sofistikerede.

  • Hør er fugtabsorberende og dermed også svedabsorberende, hvilket er guld værd på varme sommerdage.

Hvordan skal hørbukser vaskes?

Det vil fremgå af tøjet, hvis det er forbehandlet, hvilket gælder for al hørtøj inden for EU. Forbehandlet hør vaskes bedst på 40 grader i alle programmer med en sæbe, der har en pH værdi, som er tæt på 7. Du kan tørretumble forbehandlet hørprodukter på et koldt program, så du ikke behøver at stryge det efterfølgende. Hvis hør ikke er forbehandlet, vil det krympe i vask, og i det tilfælde skal du vaske det på et skåneprogram og lade det lufttørre. 

Kan man bruge hørbukser om vinteren?

Hør i sig selv er temperaturregulerende, hvilket betyder, hørprodukter er varme om vinteren og køler om sommeren. De lange damehørbukser, du finder i vores sortiment, er lavet i en bestemt, universel tykkelse, som kan bruges både sommer og vinter. Hørbukserne vi forhandler er nogle af de mest slidstærke på markedet i modsætning til andre tynde og billige typer hørbukser fra Langbortistan. Vores hørbukser kan nemt styles med flere lag til de kolde måneder, så du kan få glæde af dine bukser hele året rundt. 

Lækkert udvalg af flatterende damebukser

Søger du andre slags bukser, forhandler vi også isolerende og moderigtige uldbukser samt åndbare og flatterende silke-bomuldsbukser, som er skabt med omtanke for miljøet. Gå på opdagelse i vores udvalg af bukser hos People Fashion og find lige præcis det par, som skal blive en permanent og værdsat del af din garderobe.