Hørtøj til mænd

Hvis du leder efter tøj til den stilbevidste og kvalitetsbevidste mand, som er let, luftigt og behageligt at have på, så er en hørskjorte fra People Fashion det perfekte valg. Hør er et naturligt og åndbart materiale, som lader huden ånde og giver dig en behagelig følelse selv på de varmeste dage. Her på siden finder du nøje udvalgte hørskjorter til mænd, der passer til forskellige behov og stile. Find din moderne og tidløse hørskjorte hos People Fashion.

Opnå en elegant og afslappet stil med hørskjorter til herrer

En hørskjorte til herre er en perfekt måde at få en sofistikeret, men samtidig afslappet look. Du kan nemt style din hørskjorte med et par chinos til arbejdsdagen eller smide en blazer over til en mere formel begivenhed. Vores sortiment af hørskjorter hos People Fashion indeholder klassiske hørskjorter med et moderne snit, der sikrer dig, at du får en tidløs og alsidig stil. 

 

Alsidige designs og flotte farver

I vores udvalg finder du både herrehørskjorter i klassisk snit, som kinaskjorte eller bondeskjorte. De forskellige hørskjorter har hver deres charme og udtryk, og kan vise lige præcis din stil. Desuden finder du skjorterne i tiltalende farver såsom grøn, karrygul og hvid, som passer til forskellige hudtoner.  Vi producerer skjorterne selv, så du kan altid spørge os om en farve, som du godt kunne tænke dig at få, selvom det ikke findes i vores udvalg. 

 

Pas godt på din hørskjorte til mænd

Når du passer godt på dit tøj, så holder det længere og fremstår flot hver gang, du tager det på. Det samme gælder selvfølgelig også for hørskjorter. Nedenfor har vi samlet de vigtigste tommelfingerregler for pleje af din hørskjorte.

  • Forbehandlede hørprodukter (hvilket vil fremgå af produktet) kan sagtens tåle en maskinvask på 40 grader med en mild sæbe. Vi anbefaler sæbe til uld- eller silkevask eller vores egen sæbe med afspændingsmiddel.
  • Du kan også tørretumble din hørskjorte på en kold cyklus og undgå at stryge den. 
  • Alternativt kan du lade din hørskjorte hænge til tørre og lade den rynke naturligt. 
  • Forvent at din hørskjorte vil krympe cirka 2% efter vask. 
  • På vores hjemmeside finder du en udførlig vaskeguide til hør

 

Vi kan hjælpe med at finde den rigtige størrelse til dig

Under alle vores produkter kan du finde en størrelsesguide, men er du stadig i tvivl, om du passer til en small eller en medium, eller ligger du måske mellem en medium eller large, så kan vi hjælpe. Du kan altid kontakte os og oplyse dine mål og din figurtype, så måler vi skjorten og sørger for, at du får den helt rigtige hørskjorte ind ad døren.