Vi har en klar miljøpolitik og er anerkendt som 'Grøn butik'. Det betyder, at vores drift og produkter er så miljø– og kropsvenlige som muligt.

Tøjet vaskes flere gange efter indfarvning, så der er næsten ingen spor af farverester i tøjet. 

Vi vælger sko, bælter og tasker til forhandling, hvor skindet er vegetabilsk behandlet uden, at det er garvet med krom, og kun med nikelfri elementer. 

Garnet og næsten alt stof, som bruges til tøjet er købt hos producenter, og er certificeret "Masters of Linen", "Økotex". Det vil for eksempel sige, at høren er dyrket og forarbejdet i EU og efter EU regler til tekstil. 

Derudover er vort artikler designet og produceret i EU – i lande som Danmark, Litauen, Tyskland og Polen. Det giver os en stor sikkerhed for, at alt er forsvarligt produceret. Vi stå 100 % inde for de produkter vi sælger. 

Som Grøn butik genbruger vi flittigt emballage, både når vi selv får tilsendt varer, og når andre virksomheder i nærområdet har emballage i overskud. Det vil du opdage, når du handler på vores hjemmeside.

Vi er stor tilhænger af stop plastik politik, men vi er også tilhænger af, at når vi få plastik eller celofanembalage fra vores leverandør, behandler vi det forsvarligt og genbruger den, og fortæller til vores kunder: brug det en gang til. Så plastikposer og celofanposer bliver brugt mindst 2-3 gange ekstra, end smidt ud med det samme i en container.

Vores kundegruppe er kunder, som er meget miljøbeviste, og derfor har vi stort tillid, at vores genbrugsembalage ikke ender i naturen.

Vi sælger også vores egne vaskemidler og behandlingsmideler, som vi hælder i dunke og har indført pant på dem for de lokale kunder. Vi ved at webkunder ikke kan altid sende flasker retur, men vi har en hel del kunder på Sjæland som kommer tilbage til Bornholm med tomme pant - flasker retur.