Hørkjoler

Hørkjoler er til dig, som ønsker en flatterende, åndbar og behagelig kjole, der fremhæver din naturlige skønhed. Hør er et populært materiale, da det både har en smuk struktur, er slidstærkt og findes i et væld af fine farver. Hos People Fashion finder du stilfulde hørkjoler i en lang række designs, der passer til både hverdag og fest, sommer og vinter. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis den hørkjole, som skal blive en permanent del af din garderobe.

Flatterende hørkjoler til sommer og vinter

I vores sortiment finder du både korte og lange hørkjoler, som kan bruges til forskellige årstider. Vores fine korte hørkjoler er behagelige og luftige kjoler, der passer til varme sommerdage, men som også kan bruges som en tunika om vinteren. 

 

Vores elegante, lange hørkjoler kan både bruges til sommer, men med et par bukser eller strømpebukser bliver det hurtigt en perfekt vinterkjole, der holder dig varm. Ønsker du en mere isolerende kjole, kan du altid tjekke vores fulde sortiment af kjoler ud, hvor du blandt andet finder uldkjoler. 

Fordele ved at investere i en naturlig hørkjole

Hør er et naturligt materiale, som er populært at bruge til tøj, da det er blødt og behageligt, men det er ikke de eneste fordele ved det lækre materiale:

 

  • Åndbarhed: Hør har en høj åndbarhed, hvilket gør det et populært materiale til sommertøj.
  • Styrke: Hør er et stærkt fiber, som skaber slidstærke produkter. 
  • Moderigtigt: Hør har en naturlig og flot struktur, der kan give tøj et afslappet men samtidigt elegant og sofistikeret udseende. 
  • Allergivenligt: Hør er et hypoallergent fiber, der er godt for dig med allergi eller sensitiv hud.
  • Svedabsorberende: Hør er et utroligt fugtabsorberende materiale, og agerer derfor også som svedabsorberende, hvilket gør det særligt egnet til sommertøj. 
  • Skabt med omtanke for miljøet: Hørkjoler produceret i Europa bidrager til en mere bæredygtig produktion.

Hvordan skal jeg vaske min hørkjole?

Når du skal vaske din hørkjole, er det vigtigt at tage hensyn til hørets naturlige fibre for at undgå at beskadige det. Først og fremmest skal du tjekke vaskeanvisningen på dit tøj, men et par tommelfingerregler er blandt andet at vælge en mild sæbe og vaske på et skåneprogram med koldt vand. 

 

Er hørproduktet forbehandlet, kan du tørretumble det på et koldt og kort program for at slippe for at stryge det. Hvide hørprodukter i modsætning til farvede kan godt tåle blegningsmiddel, hvis man har en genstridig plet. Det er også altid en god idé at vaske ens farver med hinanden. 

Hørkjoler til enhver smag og kropstype

Hos People Fashion ved vi, at alle kroppe er forskellige, og derfor sørger vi for at have kjoler i flere forskellige designs på lager. Du finder derfor både smukke plus size kjoler, der har et smukt fald, fine A-formede hørkjoler, der har en behagelig rummelighed, samt luftige sommerkjoler med regulerbare stropper og elastik i ryggen. 

 

Find lige præcis den kjole, som du har det behageligt i og får dig til at stråle hos People Fashion allerede i dag.