Liste over produkter efter mærke Mathlau

Mathlau er et dansk brand, som er stiftet i 1996 af det jyske ægtepar Lars og Kirsten, som helt tilfældigt fandt deres leverandør under en ferietur i Italien. Parret havde arbejdet med tilbehør i forvejen, men de havde også tanker om at få nye leverandører og gøre deres firma mere fuldført og spændende.

Mathlau navnet kom til verden af navnesammensætningen fra deres to børn Mathias og Laurine. Brandet har været i branchen over 20 år nu og er stadig tro mod deres DNA.

De udvikler deres design i Danmark, og de producerer deres produkter i Italien og Indien på nogle af de bedste fabrikker, der arbejder i henhold til de internationale regler. Køber man Mathlau, så er man også stensikker på fairtrade.

Mathlau har en enestående service og -relation til deres B2B kunder, hvilket også afspejler sig på vores kunder.

Man kan sætte lighedstegn mellem Mathlau og kvalitetstørklæder. Hvis man tænker Mathlau, tænker man uldtørklæder i uld, silke og cashmere og omvendt.

Vores kunder er rigtig glade for Mathlaus kogte uldtørklæder, som er rige på mønstrer for enhver smag, spindelvævstynde, men lette og varme på samme tid. Mathlaus tørklæder kan bruges både til vinter og på en kølig sommerdag.

En af Mathlaus bestsellere og store hits i vores forretning er deres enkle ponchoer i kabelstrik i en let ulden blanding.