Langskaftet Mormors strømper

  Langskaftet Mormors strømper

  129,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Koksgrå
  • 36-37
  • 38-40
  • 40-42
  • 43-44
  • 45-46
  Antal

  Robuste og lækre langskaftede mormors sokker i 80% uld, 20% PA

  OBS! Da model er udgående, har vi kun resteparti på lager farvemæssigt og dvs.at farverne er forskellige og blødhed er forskellig fra størrelse til størrelse. 

  Disse sokker er perfekte, som hyggesok og er rigtig gode og fleksible til gummistøvler.

  Til dem som ikke vil købe 100% uldsok, fordi det skal vaskes i hånden, men vil gerne have ulden sok alligevel, er dette sok tættest på den perfekte løsning. Den må godt vaskes i maskine uden, at man tage hensygn til at sokkerne indeholder så meget uld.

  Holdbarhed er rigtig god, selvom man ikke er sød ved produktet, holder den ca. i 1,5 år.

  Produktoplysninger

  9 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Langskaftet Mormors strømper Langskaftet Mormors strømper Langskaftede sokker i alpaka-mix lysegrå Langskaftede sokker i alpaka-mix
  Availability
  Pris
  129,00 kr.
  119,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Hand wash cold
  Ingen funktioner at sammenligne