• -50%
Varme bukser i kogt bomuld

Varme bukser i kogt bomuld

1.100,00 kr.
550,00 kr. Nedsat 50%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

 • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
 • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
 • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

 • Sort
 • Mørk cobolt
 • XS
 • L
Antal
  Udsolgt

Ekstra bløde vinter bukser i kogt bomuld fra Grizas

Til dig som gå meget, cykler og skal se alligevel moderne ud, er disse bukser en most. Utrolig god pasform, rummelig ved lårene og smal for neden. Model passer til alle og klæder alle.

Materiale er kogt bomuld, som erstatter uld på en ekstra god måde: det giver en god varme og kradser ikke når man bliver for varm. Bukser er slidstærke.

Send os talje og rumpemål. Vi måler gerne, hvad størrelse skal du have.

Produktoplysninger

0 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Vinter bukser i kogt bomuld fra GRIZAS Ι tykke bukser til damer Ι bukser i bomuld Varme bukser i kogt bomuld Brede hør bukser fra Grizas i kornblomstblå Brede hør bukser Turkis bukser med bobler Hør bukser med bobler Klassiske bukser i 104 cm Klassiske bukser i 104 cm
Availability
Pris
1.100,00 kr. -50% 550,00 kr.
1.099,00 kr.
1.100,00 kr.
1.099,00 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

 • Very mild wash
 • Drip dry
 • Iron high
Ingen funktioner at sammenligne