Lang halstørklæde i 100% uld vinrød

  Lang halstørklæde i 100% uld

  249,00 kr.

  Håndvask

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

  Størrelse
  • One size
  Farve
  • TWD-sort
  • TWD-vinrød
  • TWD-aqua
  Antal
    På lager

  Lang, klassisk halstørklæde i 100% uld fra TwoDanes.

  Halstørklæde er 30x200 m lang. Det er en rigtig god længde for at kunne style tørklædet på forskellige måder. Der er nok længde til at lave en løkke eller køre halstørklædet rund om halsen et par gange. Halstørklædet er ikke særlig tyk og derfor er ret fleksibelt. 
  Sammensætning 100% lamme uld. Mht. krads / ikke krads det er ret fint kortfeber lamme uld. Kortfeber er altid blødere end lange feber. Så man kan mærke det er uld, men det er  en blød uld. 

  Produktoplysninger

  3 Varer