Pleje fedt Beisoft

  Pleje fedt Beisoft

  65,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Antal

  Plejefedt og afspændingsmiddel Beisoft til silke, uld, hør og andre naturlige tekstiler og produkter.

  Beisoft er et rent, umættet fedtstof (ester) med en pH-værdi på ca. 4,5-5,5, indeholder ingen parfume og er organisk let nedbrydeligt. Ingen konserveringsmidler. 

  Beisoft kan bruges på to måder:

  Som afspændingsmiddel eller plejemiddel:

  Dette er aktuelt for væverne og dem, som vasker stof, uld, silke, andre naturlige produkter. Beisoft blødgører og mætter tekstilet med fedt. Der bruger man 1 dl til ca. 7 liter vand alene uden vaskemiddel. Man kan ikke overdosere, man må gerne bruge 2 dl og mere, hvis man kan mærke stoffet suger fedtet mere end forventet. Skylles efterfølgende. 

  Bruges som plejemiddel i vask sammen med vaskemiddel:

  Det gør man for at bevare den naturlige fedtprocent i organiske materialer. Bruges sammen med uldvaskemiddel Dehaclean eller andet vaskemiddel til uld og silke. 1 dl til en vask direkte i vaskemaskine. Best inden 6 mdr. Kan ikke tåle frost og temperaturer over 40 grader. 

  OECD testet. Husk der er 5 kr. pant plastikbeholderen hos Textillita. Hvis du tilfældigvis skal til Bornholm, kom glad med den.

  Sælges i 1 liters genbrugsemballage. 

  Produceret i Tyskland, CHT Bezema.

  Produktoplysninger

  117 Varer