• -60%
Lang sommer bluse

Lang sommer bluse

1.099,00 kr.
439,60 kr. Nedsat 60%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • XS
  • S
  • G-157-karrygul
Antal
  På lager

Lang sommer bluse

Let og luftig sommer bluse fra Grizas i silke og bomuldsblanding med struktur. Rigtig dejlig facon til en varm sommer. Stoffet er helt fantastisk til de varme sommerdage, og det krøller ikke og krymper ikke i vask. 

Blusen er i 77% silke og 23% bomuld. 

Produktoplysninger

1 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Lang sommer bluse Lang sommer bluse Vinter bukser i kogt bomuld fra GRIZAS Ι  tykke bukser til damer Ι bukser i bomuld Varme bukser i kogt bomuld
Availability
Pris
1.099,00 kr. -60% 439,60 kr.
1.100,00 kr. -50% 550,00 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

  • Very mild wash
  • Drip dry
  • Iron high
Ingen funktioner at sammenligne