Tunika med længdeforskel

  Tunika med længdeforskel

  1.459,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • M
  • 206-mørk-turkis
  Antal
    På lager

  Tunika med længdeforskel

  Tunika i silke og hør blanding fra Grizas. Tunikaen er bred og har en op-og-ned facon. Modellen har et slids i hver side samt en længde forskel foran og bag. Tunikaen er oversize og er god til de fleste kvinder.

  Sammensætningen er 40% silke - 60% hør

  Produktoplysninger

  1 Enhed

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Tunika med længdeforskel i 60% hør og 40% silke Tunika med længdeforskel Tunika med lommer i silke og hør fra Grizas i turkis Tunika med lommer i silke - hør Tunika i hør - silke Klassisk tunika Silke-hør tunika i A facon koral Silke-hør tunika i A facon
  Availability
  Pris
  1.459,00 kr.
  1.459,00 kr.
  1.449,00 kr.
  1.449,00 kr.
  Beskrivelse

  Silke program, silkevaskemiddel 

  Ingen funktioner at sammenligne