• -40%
Crepet flora tunika - blå

Crepet flora tunika

1.459,00 kr.
875,40 kr. Nedsat 40%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

Farve
  • G-Florablå-185
Størrelse
  • XS
  • S
  • L
  • 3XL
Antal
  På lager

Crepet flora tunika

Crepet flora tunika i silke og viskose blanding fra Grizas. Modellen har lommer, et floraprint og en v-hals udskæring. Materialet er crepet og er strækkeligt.

Sammensætningen er 20% Silke - 80% viskose

Produktoplysninger

52248-S122P80
1 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Crepet flora tunika - blå Crepet flora tunika Tunika med lommer i silke og hør fra Grizas i turkis Tunika med lommer i silke - hør Tunika kjole i silke blanding fra Grizas i kornblomstblå Tunika kjole i silke blanding Tunika i hør - silke Klassisk tunika
Availability
Pris
1.459,00 kr. -40% 875,40 kr.
1.459,00 kr.
1.459,00 kr.
1.449,00 kr.
Beskrivelse
Ingen funktioner at sammenligne