Kort busseronne i kogt uld armygrøn

  Kort busseronne i kogt uld

  1.359,00 kr.

  Uldprogram

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • S
  • L
  Antal
    På lager

  Kort busseronne i kogt uld fra Grizas

  Meget sød og eksklusiv model til dig som har størrelses forskel, er vild med lag-på-lag stil eller i det hele tage kan godt lide korte bluser. Model er lavet i 100% kogt uld. Farve armygrøn. Unika model. Busseronne er smuk oven på en pæreformet kjole, smalbenede bukser, bred nederdel og mm. Vores model er str. S, 178 cm høj, derfor bruger hun L for at få afstemt længde.

  Er du lille i højden og er XS, S - så skal du købe S, er du lille i højden med større pige - købe L. Er du høj kvinde og er S-M-L, så køb L.

  Produktoplysninger

  51162-V187
  1 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Kort busseronne i kogt uld armygrøn Kort busseronne i kogt uld Merino - bomulds busseronne med revier krave Merino - bomulds busseronne med revier krave
  Availability
  Pris
  1.359,00 kr.
  1.359,00 kr. -50% 679,50 kr.
  Beskrivelse

  Uldprogram

  Uldprogram

  Ingen funktioner at sammenligne