• -20%
Rummelig uldbluse med rund hals - farver

Rummelig uldbluse med rund hals - farver

899,00 kr.
719,20 kr. Nedsat 20%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • 2XL
  • B-33-Bronze
  • B-98-Darkolive
Antal
  På lager

Baggy uld bluse med rund hals

Rumlig, firkantet model i 100% merino uld, fra By Basics. Blusen har en flot halsudskæring som ligger rigtig pænt. En model som alle størrelser, former og højder kan bruge. Uld blusen er anvendelig helle året rundt.

Model findes også i XS og S som bestillingsvarer. Kontakt venligst os hvis du vil have de små størrelser. 

Produktoplysninger

1 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Rummelig uldbluse med rund hals senneps farve Rummelig uldbluse med rund hals - farver Tynd cardigan i merino uld råhvid Tynd cardigan i merino uld Rummelig uldbluse med rund hals Rummelig uldbluse med rund hals - striber Baggy busseronne i merinould | bluse med 3/4 ærmer | rumlig uld bluse Baggy busseronne i merinould
Availability
Pris
899,00 kr. -20% 719,20 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
Beskrivelse

Håndvask eller uldprogram

Ingen funktioner at sammenligne