Sauna og - vinterbaderhue i frotte

  Sauna og - vinterbaderhue i hørfrotte

  249,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Farve
  • Natural
  Størrelse
  • S/M
  • L/XL
  Antal
    På lager

  Saunahue eller vinterbaderhue i hør og bomulds frotte fra Textillita

  Saunahuen pt. findes i  S/M og L/XL. Sauna huen må gerne være større, den skal ikke side stramt.

  Denne udgave af huen er meget lækkert og blødgjort.

  Hvorfor skal du have en saunahue på i en sauna eller til vinterbadning? Er det ikke for morsomt at side i sauna med en saunahue eller hoppe i det kolde vand med huen på?

  NEJ! At går i sauna uden saunahue eller vinterbade uden den er det samme, som køre bil uden at have bremser. Du gambler med dit blødtryk.

  Hvad har du på hovedet når det er koldt? Du har hue på. Hvorfor har man hue på? Fordi man afkøler hurtigere via hovedet end andre kropsdele. Dit hovet kan ikke regulere temperaturen.

  Sauna

  Når du går i sauna er temperaturen omtrent 80 grader. Det er ubehageligt til dit hoved, og din krop siger ”ups! Kan jeg holde det her ud?'

  Din hjerne giver alle mulige signaler til at kroppen skal tilpasse sig så hurtigt som muligt. Faktisk gennemgår din krop et lille chok, som er en smule ubehageligt. Inderst inde ved du godt at om 3-4 minutter bliver det godt at sidde i sauna. Så du holder ud, og sidder med et hår der er kogende varmt. Ikke særlig sjovt!!

  Den oplevelse undgår du, når du har saunahuen på. Varmen fordeler sig på stoffet og resten af kroppen, som er mindre følsom. Du får dermed en fantastisk oplevelse i saunaen fra den første sekund, fordi din krop tilpasser sig langsomt og kan følge med temperaturskiftet.
  Saunahuen er et nordeuropæisk SPA produkt og er meget brugt i Nordeuropa og Rusland både i sauna og udendørs SPA. Har du ikke ret meget hår på hoved eller har piercinger, så brænder du heller ikke din hud væk.

  Vinterbadning

  Huen er fantastisk til udendørs SPA og rigtig vedegnet til vinterbadning

  Princippet hvorfor man skal have huen på i vinterbadning er den samme. Kort sagt, i det kolde vand, kan dit krop så småt regulere varmen og håndtere blødtrykket, som stiger når du går i det iskolde vand. Dit hoved i modsætning til dit kron, kan ikke regulere varmen.

  Læs artiklen her, hvor vigtig det er at ikke dykke hovedet under vandet. Man skal være ret øvet vinterbader for at gør det. For dig som er nybegynder, er det rigeligt at dykke kroppen under det kolde vand, men holde hovedet oppe.

  Størrelsen: du skal ikke være bekymret for at huen er for stor, den bliver mindre efter vask og det er rart at have større saunahue på.

  S/M - 56-60 cm
  L/XL - 60-61 cm.

  Produktoplysninger

  SNHRU-3
  1 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Saunahue - vinterbaderhue i hør frotte | hue til sauna eller udendørs spa Sauna og - vinterbaderhue i hørfrotte Turban i hør-bomulds frotte Turban i hør-bomulds frotte Saunahue - vinterbaderhue i frotte | Saunahue i glade farver Sauna og - vinterbaderhue i glade farver
  Availability
  Pris
  249,00 kr.
  249,00 kr.
  239,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Hand wash cold
  • Drip dry
  • No iron

  Vask & Pleje

  • Wash 60
  • Drip dry
  • No iron

  Vask & Pleje

  • Hand wash cold
  • Drip dry
  • No iron
  Ingen funktioner at sammenligne