Børnemundbind i army farve 161

  Børnemundbind i army farve 161

  65,00 kr.

  Wash 95

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • 335 lys oliven
  • One size lille
  Antal

  Genanvendelige mundbind fremstillet i 100% hør, hund- og allergivenlig materiale.

  Det er et krav at Børn fra 6 år og op bære mundbind i Københavns Lufthavn? (under alla SAS ruter under hele flyvningen, fra ombordstigning til udstigning.) men hos andre for eksempel hos Southwest Airlines lyder således at, alle passagerer over 2 år, skal bære mundbind under hele turen.

  Disse mundbind er fremstillet i en mindre størrelse, så de bedre passer til børn i alderen 3-12 år.
  Mundbindet er fremstillet med bomuld elastik der kan koges.
  Uden elastikker måler mundbindet ca. 11 cm høj x 19 cm brede
  Med elastikker fra øre til øre måler mundbindet ca. 32-38 cm.
  Man kan binde en knude på elastikken bag øret, så mundbindet får den rette afstand til ansigtet.

  Mundbindet er designet til at ligge godt om ansigtet og er produceret i 4 tynde lag tætvævet Øko-Tex hør. 

  Mundbindet kan let puttes under de fleste briller, og derfor dugger brilleglassene ikke. Det kræver dog, at brillestellet er fast. 

  Hør har den fantastiske egenskab, at stoffet ikke holder på fugt i lang tid, det tørrer hurtigt. Hørren er kendt for at have antibakterielle egenskaber og derfor er hudvenlig materiale. Behandlingen af hørmundbind er meget enkel. Du skal vaske mundbindet grundigt i opvaskemiddel og koge det i en lille gryde bagefter. Ret mundbindet i form. Efter mundbindet er tørt, kan du med fordel stryge det på maksimal temperatur, så bliver det som nyt. Vasker du mundbindet i maskine, risikerer du at det krymper lidt. Du kan også nøjes med bare at stryge mundbindet i et stykke tid, hvis du forinden har lagt det til at hvile et bestemt sted i 24 timer (evt. radiator).

  Mundbind er ikke fremstillet til medicinsk brug, men til daglig brug i samfundet. 

  Produktoplysninger

  49 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Genbrugelig 4 lag stof mundbind til børn i army farve Børnemundbind i army farve 161 Genbrugelig 4 lag stof mundbind til børn i mørkeblå farve Børnemundbind i mørkeblå farve 184 Genbrugelig 4 lag stof mundbind til børn i lyslilla farve Børnemundbind i lyslilla farve 193 Genbrugelig 4 lag stof mundbind til børn i rosa farve Børnemundbind i rosa farve 155
  Availability
  Pris
  65,00 kr.
  65,00 kr.
  65,00 kr.
  65,00 kr.
  Beskrivelse

  Wash 95

  Wash 95

  Wash 95

  Wash 95

  Ingen funktioner at sammenligne