• -50%
Unika kjole i habit uld

Unika kjole i habit uld

1.879,00 kr.
939,50 kr. Nedsat 50%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

Farve
  • Rød
Størrelse
  • S/M
Antal
  På lager

Unika kjole fra avantgardist designer Diana Paukstyte.

Uldkjole model er udført i habituld, som falder rigtig flot og ikke krøller. 

Modellen findes kun i en størrelse S/M og er unikasyet. Du skal være høj, med slanke ærmer og kunne lide stilen oversize i din størrelse.  Kjolen er perfekt til en særlig lejlighed, hvis du fx er en foredragsholder, til stor firmafeste, repræsentative møder, der hvor man skal skille sig ud uden at råbe for meget. 

Normal denne model koster 2.940 kr., grunden til denne god pris er, at dette model er en kollektionsprøve fra modeopvisning. 

Designeren har designet tøj til rigtigt mange sangstjerner bland andet Bjørk og andre. 

Produktoplysninger

DP-2020-01
1 Enhed

Hurtig sammenligning

Produkt
Unika kjole i habit uld Unika kjole i habit uld Ballon kjole i struktur trikotagestof Ballon kjole i struktur trikotagestof Skjorte kjole i habituld Skjorte kjole i habituld
Availability
Pris
1.879,00 kr. -50% 939,50 kr.
1.879,00 kr.
1.879,00 kr. -50% 939,50 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

  • Hand wash normal
  • Iron normal

Uld program

Håndvask

Ingen funktioner at sammenligne