Minihåndklæde i 100% hør 50x35 cm

  Minihåndklæde i 100% hør 50x35 cm

  79,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Natural
  • Natural-sort
  Antal

  Mini håndklæde i 100 % vaffelvævet hør fra Textillita

  Mini håndklædet i 100% hør findes i to farver sort-naturel og naturel. Rigtigt anvendelig håndklæde både i køkken og i en badeværelse. 

  Håndklædet er meget lækkert 50x35 cm, strop.

  Produktoplysninger

  16 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Mini håndklædet i 100% hør | lille håndklæde i ren hør | vaffelvævet hør Minihåndklæde i 100% hør 50x35 cm Julepynt den Bornholmske rodhætte | mundblæst Julepynt fra Bornholm Julepynt den Bornholmske rodhætte Julepynt hjerte - Dannebrog Julehjerte med Dannebrog Julepynt hjerte - Bornholmsk flag Julehjerte med Bornholmsk flag
  Availability
  Pris
  79,00 kr.
  80,00 kr.
  80,00 kr.
  80,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Wash 60
  Ingen funktioner at sammenligne