Baby sparkedragt i merinould

  Baby sparkedragt i merinould

  599,00 kr.

  Håndvask

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

  Størrelse
  • 56-62
  • 68-74
  • 80-86
  Farve
  • KM64092-grå
  • KM66585-laks
  • KM64415-kamel
  Antal
    På lager

  Universal baby sparkedragt i merinould.

  Lun og klassisk sparkedragt i delikat kabelstrik med knapper, let at håndterligt ved bleskift. Produktet er rigtig blød og tynd, og derfor er helt oplagt at bruge under en flyverdragt. Denne sparkedragt kan bruges både kolde sommeraftner, som stykke overtøj, eller vinter som stykke undertøj. 

  Husk at vaske uldne produkter i hånden. Uld kræver ikke ret meget vask. Bliver dragten beskidt med gylp eller noget andet, så skyl den op i sæbevand, det vaskes meget let af. 

  Størrelser:

  56-62 - 0-3 måneder

  68-74 - 4-7 måneder

  80-86 - 7-12 måneder

  Bemærkning til kamel farven, den er i virkeligheden lidt lysere. 

  Produktoplysninger

  2 Varer