busseronne i silke og hør kornblomstblå

  Rummelig busseronne i silke og hør

  1.399,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
  • 4XL
  Farve
  • G-260-Denimblu
  • G-261-himelblå
  Antal
    Udsolgt

  Busseronne i silke og hør

  Denne busseronne er en af de bestsellers fra GRIZAS, som vi har på lager som basicmodel. Grunden til modellens succes er, at modellen er rummelig, men er ikke en sæk, og derfor er den meget fleksibel i størrelsen. Den rummer alle former for barm.

  Denne busseronne klæder de fleste kvinder, især hvis man er lidt rund om maven eller har mor-mor arme. Er du æbleformet, så er modellen lige til dig. Er du op-og-ned typen vil den fungerer super godt. Modellen er kortere i midten, som gør at man ser lettere ud.

  Modellens størrelse vil vi kategorisere som let oversize. Uanset det bør du vælge den størrelse, som du pleje at bruge eller et nummer større for at få den længere ned.

  Er du mellem 152-164 cm høj, vil toppen fungere rigtig fint, ellers må du vælge en større størrelse for at få den længere ned. Modellen er fantastisk hele året rundt.

  Produktoplysninger

  5403-ST1
  0 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  busseronne i silke og hør kornblomstblå Rummelig busseronne i silke og hør Pink strikket bluse i 100% hør Strikket bluse i 100% hør
  Availability
  Pris
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  Beskrivelse
  Ingen funktioner at sammenligne