Hør bluse med bobler i antracit

  Hør tunika-bluse med bobler

  1.199,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • XL
  Farve
  • 170-sort-antracit-bobler
  Antal
    På lager

  Hør tunika-bluse med bobler

  Bluse i 100% hør med bobler fra Grizas. Modellen har to sidelommer og en lille A-facon. Faconen passer godt til de fleste kvinder og er rummelig. Modellen har et boblemønster og er i kraftig hør.

  Produktoplysninger

  52108-L5P72
  1 Enhed

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Hør bluse med bobler i antracit Hør tunika-bluse med bobler Busseronne i kraftigere hør -lilla Busseronne i kraftigere hør Sommerlig strik i hør Sommerlig strik i hør Busseronne i hør - Hvid Poncho bluse i 100% hør
  Availability
  Pris
  1.199,00 kr.
  1.199,00 kr.
  1.199,00 kr.
  1.199,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Wash cold

  Vask & Pleje

  • Wash cold
  Ingen funktioner at sammenligne