Textillita

Uldgarn i mørk midnat aubergine farve 249

TKSR-249
40,00 kr.
Farve
  • 249 Midnat aubergine
Størrelse
  • 7/2 - 100 gr.
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal

Uldgarn i en meget mørkt midnat aubergine farve nr. 249

100% uldgarn 7/2 (2-trådet), nøgler 100 gr.

Løbelængde 350 meter per 100 gram. 

Anbefales strikkepind 3,5-4,5 på en enkelt tråd, dobbelt tråd - pind 5,5-8. Det er dit projekt, som bestemmer, hvilken pind du skal bruge.

Anvendelse: strik, vævning, hækling, hakning, tunesisk strik og andet

Europæisk uldgarn er indfarvet efter Øko-Tex retningslinjer.

Ulden kommer fra Italien og forarbejdes i Litauen i en lille familie virksomhed. Der bruges hovedsageligt naturlige midler til indfarvningen af uldgarnerne.

Vi sender altid garn fra det samme parti. Har vi ikke nok garner fra den samme indfarvning, råder vi dig, at du bestiller det hele fra et nyt parti.

Hurtig sammenligning

Produkt
Uldgarn i klar violet farve 106 Uldgarn i gråbrun natural farve 670 Uldgarn i klar pink farve 107 Uldgarn i mørk mandel farve 294
Tilgængelighed
Pris
40,00 kr.
40,00 kr.
40,00 kr.
40,00 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Hand wash cold
Ingen funktioner at sammenligne