Lang tunika i mørke blå

  Lang tunika med krave i blå

  1.559,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • L
  • 2XL
  Farve
  • G-129-mørke-blå
  Antal
    På lager

  Lang tunika med krave i blå

  Lang tunika i hør og silke blanding fra Grizas. Tunikaen har en let A-facon og to sidelommer. Model er lidt oversize og kan fungere som en kjole, hvis man ikke er så høj. Modellens krave har knapper, som kan knappes af.

  Sammensætning er 60% hør - 40% silke

  Produkt ændrer sig ikke i vask men bliver ca. 3-5% større i brug.

  Produktoplysninger

  51749-S1
  1 Enhed

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Lang tunika i mørke blå Lang tunika med krave i blå Plussize silke-hør tunika model kornblomstblå Plussize silke-hør tunika model
  Availability
  Pris
  1.559,00 kr.
  1.559,00 kr.
  Beskrivelse

  Ingen funktioner at sammenligne