Trikotage tunika-kjole i pæreform med print - karry gul

  Trikotage tunika-kjole i pæreform med print

  1.399,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • XS
  • S
  • M
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
  • 4XL
  Farve
  • G-221-karrygul
  • G-227-petrol
  Antal
    På lager

  Trikotage tunika kjole i pæreform med print

  Rigtigt god model til dig som har størrelses forskel mellem oppe og nede. Denne tunika er fremstillet af 95% bomuld – 5% elastane og pyntet med store lommer. Den er stilfuld og behagelig at have på, model passer godt med bukser, nederdel og leggins.

  95% bomuld – 5% elastane

  Rund hals

  Tre kvart ærmer

  Ekstra store lommer

  Behagelig pasform

  Produktoplysninger

  5774-T50P245
  1 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Trikotage tunika-kjole i pæreform med print - karry gul Trikotage tunika-kjole i pæreform med print Flora mix skjorte i silke og bambus blanding fra Grizas Skjorte i silke blanding med flora print Lang skjorte i armygrøn Løs skjorte - cardigan Lang tunika i hør med flora print - blå Lang tunika i hør med flora print
  Availability
  Pris
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr. -30% 979,30 kr.
  Beskrivelse

  Uld prgram

  Ingen funktioner at sammenligne