Universal skjorte i silke-bomuld brun

  Universal skjorte i silke-bomuld

  1.399,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • One size stor
  Farve
  • G-varm-brun-202
  Antal
    På lager

  Lang skjorte fra Grizas i back og bølge stof

  Skjorte cardigan kan bruges på alt mulige forskellige måder, som midi kjole, som overdel, open cardigan.

  Model findes kun en størrelse - one size, rummer bedst 2XL/3XL . Du skal være fra 160 cm høj for at bære denne model, skulder kan være smalle da denne model har reglen skulder. Vores model, som vi har taget billeder er 174 cm og bruger størrelse S/M. Hun har brede skulder og stor barm. Skjorten ser bare så flot ud på hende. Så dette viser bare hvor universal model er.

  Normal pris for produkt er 1599 kr., Tilbud 1399 kr.

  Produktoplysninger

  52146-S28
  2 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Universal skjorte i silke-bomuld brun Universal skjorte i silke-bomuld Flora mix skjorte i silke og bambus blanding fra Grizas Skjorte i silke blanding med flora print Lang skjorte i armygrøn Løs skjorte - cardigan Trikotage tunika-kjole i pæreform med print - karry gul Trikotage tunika-kjole i pæreform med print
  Availability
  Pris
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Very mild wash
  • Dry flat
  • Iron normal

  Uld prgram

  Ingen funktioner at sammenligne