Ulden strømpe med får

  Ulden strømpe med får

  89,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • 37-39
  • 40-42
  • 43-44
  • 45-46
  Farve
  • F-beige med får
  Antal
    På lager

  Ulden strømpe med få

  Det er altid er et problem om vinteren, hvis man vil bruge sæsonsko eller støvler i den kolde periode. Den bedste løsning er, at bruge tynde strømper med 80% uld i.

  Du skal være klar over, at 100% uld ikke er noget stærkt materiale og derfor slides 100% uldstrømpe altid hurtigere end egsempelvis bomuldstrømper. For nogen kan det tage bare 3 måneder. Af den grund sammensætning af vores produt er 80% uld, 18% PA, 2% elastan. Strømperne er super varme, selv om de er tynde.

  Slitage: holder ca. 1,5 til 2 år. Til gengæld få du altid varm og ikke våd fod i støvlerne. Starter du med disse strømper, vil du ikke have andet om vinteren.

  Hvis du vælger disse strømper med uld, skal du tage en størrelse ekstra.

  • Er du 36-37-38-lille 39 i sko, må du genre lægge størrelse 37-39 i kurv,
  • Er du 39-40-40-lille 42, må du gerne lægge størresle 40-42 i kurv .

  Strømperne bliver en smule mindre efter du har vasket dem i maskine. Vælger du håndvask, bliver det som det er.

  Sammensætning er 80 % uld og 18 % PA, 2 % elastan.  

  Produktoplysninger

  Lille Får-2
  13 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Ulden strømpe med får Ulden strømpe med får Kortskaftede mormors uldsokker Kortskaftede mormors uldsokker Ulden strømpe Ulden strømpe Festival sokker i alpaka-uld mix Festival sokker i alpaka-uld mix
  Availability
  Pris
  89,00 kr.
  89,00 kr.
  89,00 kr.
  85,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  Vask & Pleje

  Vask & Pleje

  Ingen funktioner at sammenligne