Skredsikre hjemmesko i lammeuld

  Skredsikre hjemmesko i lammeuld

  199,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • 36-37
  • 38-39
  • 40-41
  • 42-43
  • 44-45
  • 46-47
  • F-Tiger
  Antal

  Rigtig varme og skridsikre sutsko i 100 % lamme uld. Varmegaranti!!

  OBS. str. 38-39 komme ri uge 44

  Fryser du og ikke kan få farmen nok, så er disse hjemmesko det rigtige køb for dig. 

  Slitage på fodtøj i naturmaterialer er normalt hurtigere end på kunststof, derfor kan du ikke forvente at disse sko vil holde i fem år. Det er hjemmesko, som holder maksimalt i halvandet - et år ved intensiv brug. Alligevel sælger vi rigtig mange af dem, på trods af den kortere levetid. De fleste vores kunder kender produktet, kender godt slitage betingelserne og derfor er det blevet en af vores bestseller bland tilbehør i butikken.

  Sutskoene er normale i størrelsen, dvs. bruger du 40, bør du købe 40-41. Sutskoene giver sig lidt og bliver mere udtrådte i brug.

  Disse sko er grundigt afprøvet af alle vore kollegaer i butikken - vi holder varmen og anbefaler dem lige så varmt!

  Produktoplysninger

  5 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Skredsikre hjemmesko i lammeuld Skredsikre hjemmesko i lammeuld Skredsikre hjemmesko i kameluld Skredsikre hjemmesko i kameluld Skridsikre uldne sutsko i antracit farve Skridsikre uldne sutsko
  Availability
  Pris
  199,00 kr.
  199,00 kr.
  199,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • No wash

  Kan kun håndvaskes

  Ingen funktioner at sammenligne