Kingsize badelagen i 100% hør 100x200 cm

  Kingsize badelagen i 100% hør 100x200 cm

  799,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Natural
  • Natural-sort
  Antal
    På lager

  Stort badelagen - håndklæde i 100% hør

  Stort badelagen i vaffelvævning, måler 100x200 cm.

  Vi tilbyder badelagener i to farver: ubleget naturel og naturel - sort vaffelstof. 

  Badelagen er rigtigt holdbart i brug og har en fantastisk sugeevne. Produktet er forvasket og afspændt. Badelagen er stabiliseret i størrelsen og ændrer sig kun med ca. 2-3 % i brug. Badelagen er råt og robust. Efter vask er den ikke blød, men det er ikke mening, at den skal være det. Det er det helt rette produkt til saunamiljøet, fordi den ikke bliver "sur", ser ikke brugspræget selv om efter mange år og tørre hurtigt.

  Du må gerne lægge håndklædet i blød for at fremprovokerer sugeevne hurtigere, men det behøver du ikke. Produkt er forvasket og klar til brug.

  Hørhåndklæder har det fint ved at blive tørretumblet og vasket med almindeligt vaskemiddel. 

  Produktoplysninger

  3 Varer