Textillita

Badelagen i cotolin 100x215

AG-VFF-SN
449,00 kr.
Farve
  • Natural-sort
  • Natural-råhvid vaffel
Størrelse
  • 100x215
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal
  Sidste elementer på lager

Stort badelagen - håndklæde i cotolin

Stort badelagen i vaffelvævning. Håndklædet måler 100x215 cm.

Cotolin er hør og bomulds miks - to bedste ting fra to verdener. Bomulden er blød og holdbar, og hørren har en fantastisk sugeevne. Produktet er forvasket og afspændt. Selv om badelagen er stabiliseret i størrelsen, ændrer den sig ca. 5 % i løbet af 2 år alligevel. Badelagen er råt og robust. Efter vask er den ikke blød, men det er ikke mening den skal være det.

Du må gerne lægge håndklædet i blød for at fremprovokerer sugeevne hurtigere, men det behøver du ikke.

Har du brug for et håndklæde der også er pænt efter 5 år, så vil dette hør-og bomuldshåndklæde være det rette køb.