Badelagen i 50% hør-50%bomuld 100x130 cm

  Badelagen i 50% hør-50%bomuld 100x130 cm

  399,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Farve
  • Natural
  • Natural-sort
  Antal
    På lager

  Håndklæde i 50% hør og 50 % bomuld fra Textillita

  Et lækkert håndklædet, størrelse 100x130 cm og har en hængestrop. 

  Du anbefalende bør lægge håndklædet i blød. 

  Har du brug for et håndklæde der også er pænt efter 5 år, så vil dette hørhåndklæde være det rette køb. Håndklædet er ikke blød og det er ikke mening, at det skal være det. Mening med dette produkt er, at det er råt, kroppen kan mærke febrene og har spa - skrub oplevelse. 

  Må gerne vaskes på 60 grader og komme i en tørretumbler, men af de miljømæssige grunde anbefaler vi at du vasker håndklædet på 40 grader.

  På grund af sammensætning, vil håndklædet krympe fra 100x130 til 90x125 cm 

  Produktoplysninger

  2 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Badelagen i 50% hør-50%bomuld 100x130 cm Badelagen i 50% hør-50%bomuld 100x130 cm Sauna måtte i hør-bomuld Sauna måtte i hør-bomuld
  Availability
  Pris
  399,00 kr.
  399,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Wash 60

  Wash 60

  Ingen funktioner at sammenligne