Sauna måtte i hør-bomuld

  Sauna måtte i hør-bomuld

  399,00 kr.

  Wash 60

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Sort-naturel
  • 75x60
  Antal
    På lager

  Bademåtte i hør og bomuld.

  Meget praktisk sauna, badeværelses - og wc måtte 60x75 cm. Måtten kan kogevaskes og derfor kan holdes helt ren. Måtten tørrer rigtig hurtigt på grund af sammensætningen, som er 50% hør og 50% bomuld. Måtten er ikke forbehandlet, så derfor skal du forvente ca. 5% krymp. Vask måtten med tøj / lagener, der ikke ses fnug på, de to første gange. Derefter har man en måtte, som vil holde mindst 5 år. Man kan med fordel lægge måtten i koldt vand i 24 timer. 

  Som er vist på billedet, er måtten sidste prik over i-ét i saunaen. Man skal ikke lægge sit håndklæde på bænken, det har man måtten som bruges til det, og som efterfølgende bruges som stå-måtte, når man klæder om. Det er både hygiejnisk og æstetisk valg. 

  Produktoplysninger

  3 Varer