Skredsikre hjemmesko i kameluld

  Skredsikre hjemmesko i kameluld

  199,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Beige
  • Brun
  • 36-37
  • 38-39
  • 40-41
  • 42-43
  • 44-45
  • 46-47
  Antal
    Udsolgt

  Rigtig varme og skridsikre sutsko i 100 % kameluld. Varmegaranti!!

  Er du en frossenpind og du kan aldrig få nok af varmen, så er disse hjemmesko det rigtige køb for dig. 

  Slitage på fodtøj i naturmaterialer er normalt hurtigere end på kunststof, derfor kan du ikke forvente at disse sko vil holde i fem år. Det er hjemmesko, som holder maksimalt i halvandet - et år ved intensiv brug. Alligevel sælger vi rigtig mange af dem, på trods af den kortere levetid. De fleste vores kunder kender produktet, kender godt slitage betingelserne og derfor er det blevet en af vores bestseller bland tilbehør i butikken.

  Sutskoene er normale i størrelsen, dvs. bruger du 40, bør du købe 40-41. Sutskoene giver sig lidt og bliver mere udtrådte i brug.

  Disse sko er grundigt afprøvet af alle vore kollegaer i butikken - vi holder varmen og anbefaler dem lige så varmt!

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Lille, sød og sjov Bornholmer historie med disse sutsko. I butikken kalder vi dem for 'Uge 44'.

  En gang i 2012, i uge 44 har vi skaffet disse sutsko, fordi vi har afprøvet dem og synes nu, at de var så gode, at hvis man nu siger at man fryser med dem på, så er man altså død (lidt med smil). Det ligner ganske normalt produkt, som man kan finde i diverse butikker i vinterperioderne, derfor var vores kunder lidt skeptiske over for det og købte dem ikke.

  I stor skuffelse måtte vi sælge dem ud til -50% rabat og sagde farvel til produktet. Vi måtte konstatere, at vi desværre ikke skal have dem i udvalg af den grund. Så gik der et år (nævnte slitagen før) og i uge 43 stod der 15-20 kunder med meget lange ansigter i butikken, hvor er hjemmeskoene???!!!

  Næh ... dem han vi skam ikke! Hvad? Hvad for noget? Hvorfor? Det er alt for dårligt! Der kom mange sjove kommentar på det. Så sagde vi til kunder som det var: dem har vi ikke fordi I ikke købt dem. Jo! Det har vi svarede alle i en kor. Nej! Ikke til fuld pris. Vi vil gerne give mere end det, vi skal have dem – skaf det i butikken og det kan ikke går for hurtigt. Ok så, så lavede vi bestillingsliste på dem og skaffede dem og lidt ekstra par til uge 44. Det blev til 50 par, 36 gik til kunder og de 14 til Julehandel. Og det var op ad bakke med de 14 igen!!!. Så tænkte vi - ok, det er nok en gangs forestilling.

  Næste år i uge 43 – stod der 36 kunder + de 14 par fik vi hurtigt udsolgt. Hvor er hjemmesko?! Tja, så måtte vi bestille dem igen, lidt med undskyldning for, at vi ikke troede på salg alligevel. Så gik der 3 år før det endte med, at vores kunder nu kommer i forretning og siger: jeg skal have et par uge 44 på lager for at være sikker på at jeg har dem.

  Produktoplysninger

  0 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Skredsikre hjemmesko i kameluld Skredsikre hjemmesko i kameluld Skridsikre uldne sutsko i antracit farve Skridsikre uldne sutsko Skredsikre hjemmesko i lammeuld Skredsikre hjemmesko i lammeuld
  Availability
  Pris
  199,00 kr.
  199,00 kr.
  199,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • No wash

  Kan kun håndvaskes

  Ingen funktioner at sammenligne