• -40%
Kinaskjorte til herre

Klassisk kinaskjorte

899,00 kr.
539,40 kr. Nedsat 40%
 • Very mild wash
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

 • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
 • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
 • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

Farve
 • 8(3) rødlig orange
Størrelse
 • L/182 cm
 • L/188 cm
 • XL/182 cm
 • XL/188 cm
Antal
  På lager

Gennemknappet kinaskjorte til mænd i mellem let hør fra Textillita

VIGTIGT: dette vare er bestillingsvare, fordi vi syer hørskorter specifik til dig. For at du bestiller det rette størrelse hjælper vi for dig og spørge til dit mål senere via e-mail. Bestilling tager 14 -18 dage.

Selv om du betaler pengene for varen, trækker vi ikke penge fra dit kort. Vi trækker pengene kun når varen er leveret. Du har samme fortrydelses ret, selv om du køber speciel syet skjorte.

Hvis din højde er op til 184 cm - bestiller du str./182.
Hvis du er højde er fra 184 cm - bestiller du str./188.

Når du vælger størrelsen, skal du vælge et nummer mindre end du plejer, hvis du er i tvivl om noget, send os dit barmmål - vi klarer resten. Du kan forvente vi kontakter dig, hvis vi skal vide om din armlængde og højde.

Har du en specifik forespørgsel fordi du har kraftig håndled eller hals, skriv hvor meget måder den.
Forventet krymp. Skjorterne er en gang forvasket, derfor vil det miste kun ca. 2% i størrelsen fremmed rettet. Men du skal stadig overholde vaskeanvisning til hør.

Produktoplysninger

JN-kina-orange-normal-size
1 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Kinaskjorte til herre Klassisk kinaskjorte Sommer skjorte med kinakrave stribet Sommerskjorte med kinakrave i hør Klassisk hørskjorte med korte ærme turkis Klassisk hørskjorte med korte ærme Bondeskjorte til herre | bondeskjorte i 100% hør | bondeskjorte til mænd Bondeskjorte til herre
Availability
Pris
899,00 kr. -40% 539,40 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
Beskrivelse
 • Very mild wash

Maskinvask, uld program

Uld program, uldvaskemiddel

Vask & Pleje

 • Very mild wash
Ingen funktioner at sammenligne