Flora mix skjorte i silke og bambus blanding fra Grizas

  Skjorte i silke blanding med flora print

  1.399,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • XL
  Farve
  • G-0-flora-mix
  Antal
    På lager

  Skjorte i silke blanding med flora print

  Skjorte i silke og bambus blanding fra Grizas. Faconen er lang, rummelig og kan anvendes som en skjorte-tunika. Skjorten har to forlommer, en krave og knapper. Materialets lethed gør den også ideal til det varme vejr.

  Sammensætningen er 51% silke – 49% bambus

  NB: Vær opmærksom at produktet er en unika, så printet kan være en smule anderledes fra produktbilledet.

  Produktoplysninger

  51637-S3P117-0
  1 Enhed

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Flora mix skjorte i silke og bambus blanding fra Grizas Skjorte i silke blanding med flora print Taljeret skjorte i lilla Taljeret skjorte Lang skjorte i armygrøn Løs skjorte - cardigan Blå skjortekjole i 100% hør Skjortekjole i hør
  Availability
  Pris
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  1.399,00 kr.
  Beskrivelse

  Vaskes i maskine

  Uld prgram

  Ingen funktioner at sammenligne