Bageklæde i 100% hør

  Bageklæde i 100% hør

  89,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Råhvid
  • Melange
  Antal

  Bageklæde i hør 60x60 cm

  Bæredygtigt produkt 

  Når gærdejen skal hæve, bruger de fleste i dag et almindeligt viskestykke til at dække dejen med.

  I gamle dage brugte bondekonen altid et bageklæde i hør, når hun dækkede dejen af for at sætte den til hævning. Hun fugtede klædet og lagde den over dejen. Dejen kunne nu hæve uden at tørre ud og kunne samtidig ånde. Bageklædet blev også brugt, når det færdigbagte brød skulle modnes. Brødet blev svøbt ind i et let fugtigt klæde og lagt til side til næste dag.

  Hør har været kendt i 2000 år som et antiseptisk materiale. Det gør, at der ikke vokser bakterieflora i forbindelse med klædets kontakt med dejen.

  Bageklædet er også dekorativt, når det duftende nybagte brød skal serveres.

  Bageklædet har andet fantastisk egenskab, hvis man dækker flæskesteg, holder sig svær sprødt i kølleskabet. 

  P.s. En rigtig god gaveidé – nemt at sende med posten.

  Produktoplysninger

  49 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Bageklæde i 100% ufarvet hør i Bageklæde i 100% hør Julepynt Bornholm - røde glimmer Julepynt Bornholm - røde varianter Julepynt Bornholmer grisen rosa glimmer Julepynt Bornholmer grisen Bornholm - grøn glimmer Julepynt Bornholm - grønne varianter
  Availability
  Pris
  89,00 kr.
  100,00 kr.
  100,00 kr.
  100,00 kr.
  Beskrivelse

  Vask & Pleje

  • Wash normal
  • Iron high
  • Tumble dry normal
  Ingen funktioner at sammenligne