Lille rødt bindingsværkshus i keramik

  Lille rødt bindingsværkshus i keramik

  249,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • Keramik-rød-blå
  • Keramik-rød-grøn
  • One size
  Antal

  Lille bindingsværkshus i keramik

  Søde håndlavede bindingsværk, som er inspireret af de traditionelle bornholmske bindingsværk fra Laksegade. I bunden af huset er et hul, hvor man kan placere et stearinlys. Stearinlys-holder følger.

  Størrelsen er 10x7,5x8,9 cm

  Bemærk at der er to varianter i det røde bindingsværk - der er med grønne og blå vinduer

  Produktoplysninger

  5 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Blåt og rødt bindingsvæk i keramik Lille rødt bindingsværkshus i keramik Lille hvidt bindingsvæk i keramik Lille hvidt bindingsværkshus i keramik Lille gult bindingsvæk i keramik Lille gult bindingsværkshus i keramik
  Availability
  Pris
  249,00 kr.
  249,00 kr.
  249,00 kr.
  Beskrivelse
  Ingen funktioner at sammenligne