Merino cardigan til børn grå

  Merino cardigan til børn

  399,00 kr.

  Silke program eller hånd 

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Størrelse
  • 86-92
  • 98-104
  • 110-116
  • 122-128
  Farve
  • KMV01-denim
  • K-66585-rosa
  • K-64099-grå
  Antal
    På lager

  Merinoulds cardigan til børn

  Rigtigt blød og lun cardigan i 100% merinould til børn fra størrelse 86 op til 128. Cardigan model er rummelig og har små knapper. Der findes også tilsvarende Leggings buks i tisvarende strik. Model passer godt både drenge og piger. 

  Produktoplysninger

  4945
  1 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Merino cardigan til børn denimblå Merino cardigan til børn Elefanthue i kashmir-merino uld mix Elefanthue til børn i merinould Elefant hue i kashmir uld koboltblå Elefant hue i kashmir uld
  Availability
  Pris
  399,00 kr.
  399,00 kr.
  399,00 kr.
  Beskrivelse

  Silke program eller hånd 

  Håndvask

  Vask & Pleje

  • Hand wash cold
  Ingen funktioner at sammenligne