Klassisk uld underkjole i merino

  Klassisk uld underkjole i merino

  699,00 kr.

  Vaskes kold på uld program med uldvaskemidler.

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • UT-Kurry
  • UT-sort
  Antal
    På lager

  Klassisk uld underkjole i merino

  Model har et klassisk snit og er en rigtigt god basismodel. Bruges som underkjole under andre hør eller silke ting. Modellen har en klasisk facon, med et bælte og lange ærmer. Kjolen fylder ikke ret meget, falder flot og har en fantastisk sammensætning i 80% merinould, 20% pa. Underkjolen er fra About og produceret i Litauen.

  Vaskes kold på uld program med uldvaskemidler.

  Produktoplysninger

  1 Varer

  Hurtig sammenligning

  Produkt
  Basis uldkjole i 80% merino kury farve Klassisk uld underkjole i merino Merino bluse i A-facon - midnatsblå Merino bluse i A-facon Ekstra lange leggings i merinould sort Ekstra lange leggings i merinould
  Availability
  Pris
  699,00 kr.
  699,00 kr.
  699,00 kr.
  Beskrivelse

  Vaskes kold på uld program med uldvaskemidler.

  Ingen funktioner at sammenligne