Unisex uldtrøje med hætte

WH-17-03
899,00 kr.
Farve
  • Lysegrå
Størrelse
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal
  Udsolgt

Uldtrøje med hætte med YKK lynlås i super kvalitet fra Wollhouse.

Hættetrøjen er et hit i butikken. Man bliver totalt afhængig af den. Den er også super god, som overtøj en kølig sommeraften. Hætten er meget funktionel, den er hverken for stor eller for lille, den sider som den skal.

Pt. Har vi kun en størrelse på lager, men den igen kommer komplet i lysegrå og mørkegrå inden den 15.05.2018
Størrelserne er små. Hvis du er M, bør du absolut vælge L.
Hvis du sender os din barmmål, klarer vi resten.

p.s. vigtigt: vores model leveres uden lommer.