Uld sweater med nordiske motiver i naturlige uld farver

  Uld sweater med nordiske motiver

  799,00 kr.

  Håndvask

  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

  Farve
  • 7(14) indfarvet natural
  Størrelse
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
  Antal
    På lager

  Meget let sweater i  100% uld med nordiske motiver

  Uldsweater er lavet af uldgarn, som vi forhandler på vores hjemmeside og i butikken. Uldsweater er super let, den føles som ægte uld vil føles - lidt hårdt, men den er ikke krads når man har den på. 

  Man skal huske på at der findes hav af uld typer og selv om ulden kan være meget blød, især blandet med mohair, kan den kradse mere end almindelig uld. 

  Størrelser er til den mindre side. Er du stor L anbefaler at du vælger XL.

  Uldsweater er Textillitas produkt.

  Produktes normale pris er 899 kr. , men vi  har introduktions pris til 799 kr. så længe denne varelager haves. 

  Produktoplysninger

  2 Varer