• -50%

Kjole uden ærmer med splash print

1.799,00 kr.
899,50 kr. Nedsat 50%
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Farve
  • G-L12P1351-0-splash
Størrelse
  • M
  • L
  • 3XL
Antal
  Sidste elementer på lager

Kjole uden ærmer med splash print fra Grizas

En feminin farverig kjole i 100% hør. Kjolen har lommer og en god pasform, hvilket gør at alle kan bære kjolen smukt, er virkelig behagelig at have på og let at pleje.

Kjolen er fremstillet af rent organisk hør, håndmalet med et kunstnerprint og vil passe til enhver lejlighed og efterlade et uforglemmeligt indtryk.

100% hør
Rent hørstof
Håndmalet kunstnerprint
Rund hals
Ærmeløs

Produktoplysninger

91590-L5-L12P1351-0
1 Varer